Privacy

Our privacy policy is simple: we’re won’t share any information that you reveal or send unless your communication is criminal (or particularly annoying). Ing kasus-kasus iku, we’ll share your information and visit data with the proper authorities.

Our mission is to serve and evangelize our faith and defend it through reason. Doing anything with your private information would be against that faith and our purpose.

Daily Readings Email Signup

Register kanggo nampa Gréja Katulik Saben Massa Maos. Panjenengan alamat email aman karo kita. Kita ora bakal nggunakake kanggo maksud apa waé liyane, kita ora bakal dibagek. Kita mung bakal ngirim Injil lan maca(s) saben dina. God Bless sampeyan!
  • Mangga pilih basa ndhuwur. Kita rencana kanggo nambah fitur sing nerjemahake maos grafik - liwat Google Translation otomatis - kanggo basa pilihan.
  • Lapangan iki kanggo tujuan validasi lan kudu ngiwa panggah.