Të gjithë janë të mirëpritur në 2fish.co!

Ne jemi një kompani e vogël e burrave dhe (një grua e re) mbrojtur Besimin tonë katolik përmes arsyes dhe të vërtetës.

Si emri ynë nënkupton, ne (1) shpresoj të peshkut për burrat dhe gratë të interesuar në besimin tonë, dhe, (2) në frymën e kuptuar ndodhinë e bukëve dhe dy peshk, të krijuar diçka të vlefshme dhe përmbushjen nga pak që ne duhet të ofrojmë.

Nëse ju do të donte për të ndihmuar, ju lutem na kontaktoni.

Kisha

Shumë jo-katolikë (dhe një pak katolikët) nuk e kuptojnë mësimet e Kishë, pjesërisht për shkak se kaq shumë keqinformim ekziston.

Në 2fish, ne tregojmë doktrina e Kishës janë logjike dhe të ndjekin Jezusin’ udhëzime në Ungjijtë dhe Apostujve’ shkrime në Shkrim.

Tonë besim është e bazuar mbi arsye, dhe me gati 2,000 vite të pyetjeve të brendshme dhe debateve, Argumentet tona janë të shëndosha!

Shpëtim

Si mund të jetë i shpëtuar? Dhe, pas rënies së njeriut nga Grace, çfarë bëri Jezusi qëndroj për të bërë shpëtim e mundur për ata që e kërkojnë atë?

Cilat janë sakramentet, dhe pse Kisha ketë ritet si pagëzim, bashkësi, dhe vërtetim?

Pse është e Në masë më shumë ritualistic se shërbimet në besimet e tjera?

Nëse keni këto pyetje apo shumë të tjerë, ne kemi përgjigjet në 2fish.co.

Bibla

Në 2fish.co, ne kemi një të tërë Bibla katolike internet dhe shpresë për të shtuar Katekizmin katolike sa më shpejt të jetë e mundur.

Nëse keni një pyetje në lidhje me Biblën, Katekizmi, ose Katolicizmi është e përgjithshme, pyesni prift tonë të preferuar. (Në anglisht, ju lutem.)

Leximet e përditshme për Meshës katolike janë në dispozicion, shumë.

Kërko site dhe tona Sign-up për tonë ushqim.