Kontribuesit tona

Babai i Sean Francis

Father Sean FrancisAti Sean është energjia dhe shpirti prapa 2fish.co dhe është një kontribues i madh i përmbajtjes.

Dëshira e tij për të sqaruar çështjet e besimit në internet ishte forca kryesore prapa zhvillimit të saj. Ai aktualisht është duke shërbyer si kapelan për pacientët katolike dhe personelit në West Hills (i Pitsburg) Zona pleqsh shtëpitë dhe në Saint Mary Margaret në Hënë Township, PA. fr. Sean është gjithashtu ish-famullitar famullitare të Shën Bonaventure Parish në Glenshaw, PA; Saint Vitus Parish në New Castle, PA; dhe Shën Alphonsus në Wexford, PA.

Një ish-landscaper, Babai i Sean u shugurua nga Dioqezës së Pittsburgh. Ai ka një diplomë master në hyjninë nga Saint Vincent College dhe një diplomë në menaxhimin e biznesit nga Universiteti Robert Morris.

Interesat e tij përfshijnë softball; sportet e tjera; peshkimi; dhe familja e tij.

Andy Hope

Andy SperoAndy zhvilluar, i organizuar, designed and hosts 2fish.co. veç, he has contributed content and images and serves as an editor.

Ai është CEO i Shpresoj rrezikut Associates.

Një ish-profesor universiteti, ai ka një doktoraturë nga Carnegie Mellon University-, një MBA nga Universiteti i Pitsburgut, dhe një BSBA në biznes.

Interesat Andy përfshijnë familjen e tij, qentë e tij, sportiv, dhe ushtrimi.

Lucy Hope

LucyLucy postimet lexime përditshme për 2fish.co, të cilat konvertohen automatikisht në email dhe dërguar në ato në listën e postimeve.

Ajo ndjek një shkollë katolike të lartë, ku ajo ua kalon në akademikë dhe shkon vendit kryq, udhë shtëpie, dhe udhë në natyrë.

Interesat e Lusit përfshijnë drejtimin, ushtrimin e, pazar, qentë e saj, dhe udhëtime.