Misioni ynë

st-andrew-the-first-called-Duccio-di-BuoninsegnaMisioni ynë është i thjeshtë: për të mbrojtur besimin katolik përmes arsyes dhe zgjuarsi dhe energji.

Duke theksuar se katolicizmi është në përputhje me Shkrimet–që duket pothuajse pa kuptim për ne për të shkruar si duket aq e qartë–ne duam të përdorim teknologjinë dhe një vend tërheqës për të shërbyer apologjetëve si klasike katolike: të hedh poshtë dhe kërcënimin e keq-arsyetuara, sarkazëm anti-katolike në web. (Për fat të keq, ajo ekziston.)

Ne shpresojmë (dhe lutuni) që përpjekjet tona do të forcojë besimin e lexuesve–si ata të njohur dhe ata më pak të njohur me krishterimin, në përgjithësi, dhe Katolicizmi, veçanërisht.

Jesus Appears to the Disciples on Lake TiberiasQëllimi ynë është për të mbrojtur pozitivisht dhe për të shpjeguar katolicizmit–në vend që të sulmojnë sulmuesit. Ne nuk duam metodat tona të tjetërsojnë ose kthej mendjen ata që kërkojnë të vërtetën dhe rrugën–nëse ata pajtohen me ne ose jo.

Në këtë kuptim, ne shpresojmë të peshkut për burrat dhe gratë që kërkojnë Zotin, dhe ne shpresojmë që të sigurojë këtë shërbim në botën e me burime shumë të kufizuara–më shumë që Jezusi i pajisur shumë me pesë bukë dhe 2peshk.