Privacy

Politika e privatësisë tonë është i thjeshtë: ne jemi nuk do të ndajnë çdo informacion që ju zbulojë ose dërgoni nëse komunikimi juaj është kriminale (ose veçanërisht i bezdisshëm). Në ato raste, ne do të ndajnë informacion dhe vizita juaj e të dhënave me autoritetet e duhura.

Misioni ynë është që të shërbejë dhe të ungjillizuar besimin tonë dhe për të mbrojtur atë nëpërmjet arsyes. Bërë asgjë me të dhënat tuaja private do të jetë kundër besimit dhe qëllimin tonë.

Lexime Daily Email Regjistrohu

Regjistrohu për të marrë Daily Mass leximet e kishës katolike. Adresa juaj e-mail është i sigurt me ne. Ne nuk do të përdorin atë për ndonjë qëllim tjetër, as nuk do të shpërndajë atë. Ne do të dërgojë vetëm Ungjillin dhe lexim(s) çdo ditë. Zoti ju bekoftë!
  • Ju lutem zgjidhni gjuhën tuaj sipër. Ne plan për të shtuar një funksion që përkthehet leximet e përditshme - nëpërmjet përkthim automatik Google - në gjuhën e zgjedhjes suaj.
  • Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.