Oktober 11, 2018

Galata 3: 1-5

3:1 O boloho Galata, anu geus kitu fascinated anjeun nu moal bakal nurut kaleresan, sanajan Yesus Kristus geus dibere saméméh panon anjeun, disalib diantara anjeun?
3:2 Kuring hayang uninga mung ieu ti anjeun: Anjeun nampi Roh ku karya hukum, atanapi ku dédéngéan iman?
3:3 Anjeun sangkan foolish yén, najan anjeun dimimitian ku Roh, ayeuna bakal ditungtungan ku daging?
3:4 Dupi anjeun geus nalangsara jadi loba tanpa alesan? Upami kitu, mangka kapiran.
3:5 Ku sabab, teu anjeunna anu distributes Roh ka anjeun, na saha jalan miracles diantara anjeun, polah ku karya hukum, atanapi ku dédéngéan tina iman?

Lukas 11: 5- 13

11:5 Jeung cenah ka eta: "Antara anjeun bakal boga babaturan jeung bakal balik ka manehna di tengah peuting, jeung bakal nyebutkeun manéhna: 'Babaturan, nginjeumkeun kuring tilu loaves,
11:6 sabab babaturan milik geus anjog ti lalampahan ka kuring, jeung kuring teu boga nanaon pikeun ngeset saméméh manéhna. '
11:7 Jeung ti dina, manéhna baris ngajawab ku nyebutkeun: 'Ulah ngaganggu kuring. Panto ditutup ayeuna, jeung mah jeung barudak mah aya di bed. Kuring teu bisa meunangkeun luhur jeung méré ka anjeun. '
11:8 Tapi lamun manéhna bakal persevere di knocking, I nyaritakeun yén, sanajan manéhna teu tangtu meunang up jeung méré ka manéhna alatan manéhna babaturan, can alatan sedekan terus-Na, manéhna bakal meunang up jeung méré manéhna naon bae manéhna perlu.
11:9 Jeung saterusna mah nyebutkeun ka anjeun: Nanya, sarta bakal dibikeun ka anjeun. Neangan, sarta anjeun bakal manggihan. Keketok, sarta bakal dibuka ka anjeun.
11:10 For everyone nu naroskeun, narima. Jeung sakur anu nyiar, manggih. Jeung sakur anu knocks, eta bakal dibuka manéhna.
11:11 Jadi mangka, anu di antara anjeun, lamun manéhna nanyakeun bapana pikeun roti, manéhna baris méré manéhna batu? Atawa lamun manéhna nanyakeun keur lauk a, manéhna baris méré manéhna naga a, tinimbang lauk a?
11:12 Atawa lamun manéhna baris ménta pikeun endog, manéhna baris nawarkeun manéhna kalajengking a?
11:13 Ku sabab, lamun, keur jahat, nyaho kumaha méré hal nu sae pikeun putra Anjeun, kumaha leuwih Rama Anjeun bakal méré, ti sawarga, a sumanget goodness anu nanya ka eta manéhna?"