Kira-kira

Mosaic of two fish and a basket of loaves inside Church in Tabgha, Israel2fish.co hiji pausahaan ti lalaki sarta wanoja, kaasup imam Katolik sababaraha, dedicated ka defending tur dijelaskeun iman Katolik–utamana nu iman Katolik Roma–ngaliwatan alesan jeung bebeneran.

Sadaya nu wilujeng sumping ngajajah loka urang jeung maca talatah Allah jeung tafsir urang. Anjeun ogé wilujeng sumping ka ngalebetkeun patarosan pikeun urang “Ménta Imam Agung a” kaca atawa ngalebetkeun paporit hutbah. Kami baris ngirim tulisan balesan jeung narima eusi pas mungkin, tapi urang hiji organisasi volunteer, jeung unggal anggota ngabogaan (sahenteuna) job hiji full-time.

Ka extent mungkin, talatah urang welcoming jeung ecumenical, tanpa kungsi betraying nu tenets central of Catholicism. Aya leuwih ti kamiripan béda antara rupa sekte Kristen, bari jeung urang ngagungkeun maranéhanana kamiripan, urang oge bakal nerangkeun naha urang percaya naon we teu jeung prakna sakumaha nu ayeuna urang ulah.

Kami ngaharepkeun pikeun ngalakukeun hal eta sadaya dina jelas, Inggris basajan.

Urang milih ngaran “2lauk” alatan harti ganda.
Photograph of relief panel at Notre Dame

Kahiji, kawas Babah tina (dua) Lauk jeung (lima) Loaves nu nembongan di unggal opat injil, urang hayang mangaruhan saloba urang salaku urang jeung saeutik pisan sumber. Jadi, kawas Springsteen sings, “Urang geus countin’ dina mujijat a.”

Kadua, ngaliwatan informal urang (ka extent mungkin), positip, nepi ku (jeung, kalawan loba harepanana, mereun) pesen, mudahan we nyekel sababaraha lauk, oge. Taros Kami pikeun inpo nu leuwih.