Ch 28 Matthew

Matthew 28

28:1 Ayeuna isuk sahiji Sabat, lamun éta mimitian tumuwuh lampu dina Sabat hareup, Maryam Magdalena jeung Maryam séjén indit ningali sepulcher nu.
28:2 Jeung behold, lini hébat lumangsung. Pikeun hiji Angel Gusti diturunkeun ti sawarga, jeung salaku anjeunna ditilik, anjeunna digulung deui batu na diuk handap ka dinya.
28:3 Ayeuna penampilan nya éta kawas kilat, sarta vestment nya éta kawas salju.
28:4 Saterusna, kaluar tina sieun anjeunna, nu penjaga anu terrified, sarta aranjeunna janten kawas lalaki maot.
28:5 Lajeng Malaikat direspon ku nyebutkeun ka awéwé: "Entong sieun. Pikeun kuring nyaho yén anjeun téh néangan Yesus, anu disalib.
28:6 Anjeunna teu dieu. Pikeun anjeunna geus risen, sagampil kedalna. Kita Hayu jeung ningali tempat dimana Gusti ieu disimpen.
28:7 Teras salajengna, balik gancang, sarta ngabejaan murid-murid yen anjeunna geus risen. Jeung behold, anjeunna bakal miheulaan anjeun Galilea. Aya nu wajib ningali manehna. eta, Kuring geus bébéja Anjeun beforehand ".
28:8 Jeung maranéhna indit kaluar tina kubur gancang, kalawan sieun di kabagjaan hébat, ngajalankeun ka ngembarkeun ka murid-murid.
28:9 Jeung behold, Yesus patepung aranjeunna, paribasa, "Bagea". Tapi aranjeunna Drew deukeut jeung nyandak nyekel suku-Na, sarta aranjeunna dipuja anjeunna.
28:10 Lajeng Isa ngadawuh ka aranjeunna: "Entong sieun. Indit, ngembarkeun ka ilaing mah, ambéh maranéhanana bisa buka Galilea. Aya aranjeunna wajib ningali kuring. "
28:11 Jeung nalika maranéhna sempet undur, behold, sababaraha penjaga angkat ka kota, sarta aranjeunna dilaporkeun ka pamingpin para imam sakabeh anu sempet lumangsung.
28:12 Tur ngumpul bareng jeung sesepuh, ngabogaan ikhtiar dicokot, aranjeunna masihan hiji jumlah loba pisan duit jeung prajurit,
28:13 paribasa: "Ucapkeun yen murid-murid anjog di wengi na salempang anjeunna jauh, bari kami saré.
28:14 Tur upami procurator nu hears ngeunaan ieu, urang ngolo-ngolo manehna, sarta kami bakal ngajaga anjeun. "
28:15 Saterusna, sanggeus katampa duit, maranehna sakumaha maranéhanana maréntahkeun. Sarta kecap ieu geus nyebarkeun diantara urang Yahudi, komo nepi ka poé ieu.
28:16 Now the eleven disciples went on to Galilee, to the mountain where Jesus had appointed them.
28:17 Jeung, ningali manehna, they worshipped him, but certain ones doubted.
28:18 Jeung Yesus, teken deukeut, spoke to them, paribasa: “All authority has been given to me in heaven and on earth.
28:19 Ku sabab, go forth and teach all nations, baptizing them in the name of the Father and of the Son and of the Holy Spirit,
28:20 teaching them to observe all that I have ever commanded you. Jeung behold, I am with you always, even to the consummation of the age.”