About

Mosaic of two fish and a basket of loaves inside Church in Tabgha, Israel2fish.co yaiku perusahaan saka lanang lan wadon, kalebu imam Katulik sawetara, darmabakti kanggo mbelo lan penjelasan iman Katulik–utamané iman Katulik Roma–liwat alesan lan bebener.

Kabeh olèh kanggo njelajah situs kita lan maca pesen Gusti Allah lan katerangan kita. Sampeyan uga sambutan kanggo ngirim pitakonan kanggo kita “Pitakonan Imam a” first utawa kanggo ngirim favorit khutbah. Kita bakal ngirim replies lan nampa isi sanalika bisa, nanging kita organisasi volunteer, lan saben anggota wis (ing paling) proyek siji full-time.

Menyang ombone bisa, pesen kita sambutan lan ekumenis, tanpa tau ngulungake Akedik tengah Katulik. Ana liyane podho saka beda antarane maneka sekte Kristen, lan nalika kita ngrameke sing podho, kita uga bakal nerangake apa kita pracaya apa kita apa lan laku kita apa.

Kita ngarep-arep kanggo nindakake iku kabeh ing langit, English prasaja.

Kita milih jeneng “2iwak” amarga saka makna kaping pindho.
Photograph of relief panel at Notre Dame

Page, kaya ajaib saka (loro) Ikan (limang) Roti sing katon ing saben patang Injil, kita arep kanggo mengaruhi minangka akeh wong kita bisa banget karo sawetara sumber. Supaya, kaya Springsteen sings, “Kita lagi countin’ ing Ajaib.”

Kapindho, liwat informal kita (menyang ombone bisa), positif, klebu (lan, mugia, inspirasi) pesen, kita ngarep-arep kanggo nyekel iwak sawetara, banget. Hubungi kita kanggo informasi sing luwih.