kalaluasaan

Our privacy policy is simple: we’re won’t share any information that you reveal or send unless your communication is criminal (or particularly annoying). In those cases, we’ll share your information and visit data with the proper authorities.

Our mission is to serve and evangelize our faith and defend it through reason. Doing anything with your private information would be against that faith and our purpose.

Daily Readings Email Signup

Ngadaptar narima Garéja Katolik sacara Daily Massa maca. Email alamat anjeun geus aman jeung urang. Urang bakal tiasa maké éta keur unggal tujuan séjén, urang atawa bakal ngadistribusikaeun eta. Urang ngan bakal ngirim Injil jeung maca(s) unggal poé. Allah ngaberkahan anjeun!
  • Mangga pilih basa anjeun luhur. Urang rencana pikeun nambahkeun ciri nu ditarjamahkeun nu maca poean - via Google Translation otomatis - basa nu dipikahoyong.
  • Widang ieu téh pikeun tujuan validasi jeung kudu ditinggalkeun unchanged.