Për

Mosaic of two fish and a basket of loaves inside Church in Tabgha, Israel2fish.co është një kompani e burrave dhe grave, duke përfshirë një priftërinjve disa katolikë, përkushtuar për të mbrojtur dhe shpjeguar besimin katolik–veçanërisht besimi Katolike–përmes arsyes dhe të vërtetës.

Të gjithë janë të mirëpritur për të shqyrtuar faqen tonë dhe lexoi mesazhin e Perëndisë dhe interpretimet tona. Ju jeni gjithashtu të mirëpritur të paraqesë pyetje për tonë “Pyetni një prift” faqe ose të paraqesë një preferuar predikim. Ne do të postoni përgjigje dhe të pranojë përmbajtjen sa më shpejt të jetë e mundur, por ne jemi një organizatë vullnetare, dhe çdo anëtar ka (të paktën) punë një me orar të plotë.

Në masën e mundshme, Mesazhi ynë është i mirëpritur dhe ekumenik, pa ndonjëherë tradhtuar parimet qendrore të katolicizmit. Ka më shumë ngjashmëri se sa dallime mes sekteve të ndryshme të krishtera, dhe ndërsa ne festojmë këto ngjashmëri, ne gjithashtu do të shpjegojë se pse ne besojmë atë që ne bëjmë dhe praktikë si ne bëjmë.

Ne shpresojmë që të bëjë të gjitha në të qartë, thjeshtë Shqip.

Ne kemi zgjedhur emrin “2peshk” për shkak të kuptimit të dyfishtë.
Photograph of relief panel at Notre Dame

I parë, si mrekullia e (dy) Peshku dhe (pesë) Bukë që duket në secilin nga katër Ungjijtë, ne duam të ndikojë sa më shumë njerëz që të mundemi me shumë pak burime. Kështu, si Springsteen këndon, “Ne jemi countin’ në një mrekulli.”

I dytë, përmes informal ynë (në masën e mundshme), pozitiv, gjithëpërfshirës (dhe, shpresë, frymëzues) mesazh, ne shpresojmë për të kapur disa peshq, shumë. Na kontaktoni për më shumë informacion.