Најдобрите Беседи Постојано

Ние би сакале да се изгради складиште од најдобрите проповеди што сме слушнале (или, во некои случаи и даде) или се поднесени од страна на читателите.

Ние сме помалку се занимава со кој го даде на проповед и повеќе се заинтересирани во пораката и нејзината конзистентност со централните принципи или практична примена на нашите римокатоличката вера. Така, Ве молиме поднесете проповед како обичен текст. Кога имаме доволно, ние ќе ја објавите на наплатата.