Библијата

Сите книги и на Новиот Завет и Стариот Завет се појавуваат на нашата под-страници. Верзијата на Библијата е Католичката јавна верзија на домен, кој е еден неодамнешен, оригиналното издание од Роналд L. Конте Џуниор, преведувач и уредник.

Новиот Завет

Стариот Завет