Нашите соработници

Татко Шон Францис

Father Sean FrancisТатко Шон е енергијата и духот зад 2fish.co и е голем придонесувач на содржината.

Неговата желба да се разјаснат прашања верата на интернет беше главната сила зад нејзиниот развој. Тој во моментов е што служи како старешина на Католичката пациентите и персоналот во Вест Хилс (Питсбург) област старечки домови и во Сент Мери Маргарет во MOON TOWNSHIP, Па. fr. Шон е исто така, поранешен парохиски свештеник во Сент Бонавентура Парохија во Glenshaw, Па; Свети Вит Парохија во New Castle, Па; и Свети Alphonsus во Вексфорд, Па.

Поранешниот landscaper, Татко Шон беше ракоположен од епархијата во Питсбург. Тој има магистерски степен во Божество од Свети Винсент Академијата, како и диплома во бизнис менаџмент од Роберт Морис Универзитетот.

Неговите интереси вклучуваат софтбол; други спортови; риболов; и неговото семејство.

Енди надеж

Andy SperoЕнди развиени, организирани, designed and hosts 2fish.co. во прилог, he has contributed content and images and serves as an editor.

Тој е директор на Се надевам соработници ризик.

Поранешниот универзитетски професор, тој има докторат од Карнеги-Мелон Универзитетот, МБА од Универзитетот во Питсбург, и BSBA во бизнисот.

Енди интереси вклучуваат неговото семејство, неговите кучиња, спорт, и вежбање.

Луси надеж

LucyЛуси пораки дневно читања за 2fish.co, со што автоматски се претвораат во e-mail и испратени до оние на мејлинг листата.

Таа присуствуваше на Католичката гимназија, каде што се истакнува во академици и ќе трае крос-кантри, затворен песна, и отворен пат.

Луси интереси вклучуваат трчање, остварување, шопинг, нејзините кучиња, и патување.